Supper & Forretter

Supper & forretter

Supper


Klar suppe med boller og urter                                                                       kr. 36,-


Aspargessuppe med kødboller                                                                        kr. 36,-


Champignonsuppe med kødboller                                                                   kr. 36,-


Flødelegeret hummersuppe med cognac                                                         kr. 62,-


Karrysuppe med hønsekød og champignon                                                      kr. 48,-


Klar oksehalesuppe med urter og sherry                                                          kr. 56,-


Minestronesuppe m. grønsager, bacon og hvidløg                                             kr. 36,-


Porresuppe/kartoffelsuppe m. bacon                                                               kr. 40,-



Forretter


Rejecocktail med thousand island dressing                                                      kr. 45,-


Skaldyrscocktail med rejer, muslinger, krabbe, tun, asparges og                         kr. 55,-
dilddressing anrettet på fad


Fiskesymfoni med tunfilét, dampet rødspætterulle, varmrøget laks,                    kr. 69,-
hummerhaler, rejer, caviar og flodkrebs.


Kold hvidvins dampet laks med rejer, asparges og thousand island dressing        kr. 45,-


Landskinke med slikasparges og flødestuvet spinat                                           kr. 45,-


Risanretning med fiskefilét på ananasskive med dilddressing                             kr. 49,-


Tunmoussé med rejer, asparges og dilddressing                                               kr. 45,-


Ananasring med hønsesalat                                                                           kr. 45,-


Tarteletter eller skalle med høns i asparges                                                      kr. 45,-


Stjerneskud med stegt og dampet fiskefilét på franskbrød eller på skalle             kr. 62,-


Dampet laks med hollandaise og butterdejssnitte                                             kr. 64,-


Ferskrøget laks med flødestuvet spinat                                                            kr. 45,-


Laksepaté med rejer, asparges og dilddressing                                                 kr. 45,-


Dampet rødspætterulle med laksemoussé og aspargessauce                              kr. 49,-


Dampet kyllingebryst på salatbund med marinerede urter                                  kr. 49,-



Forretter leveres med hjemmebagt flutes og er portionsanrettet på fade klar til servering



Min. 10 couverter